top of page

Åbningsløb på Jyllands Ringen den 12-13. maj 2018.


Den frie træning lørdag formiddag forløb ikke som forventet. Efter 1½ omgang gik bilen i stå, hvilket medførte, at der ikke blev mere træning inden tidtagning. Vi havde ellers planlagt flere forskellige opsætninger med hensyn til støddæmpere.

Fejlen viste sig at være en knækket fjeder i indsprøjtningspumpe. Dette medførte, at vi måtte på værksted for reparation, hvor der fandtes en ny fjeder. Men alt tager tid – kørsel til værksted og retur igen samt reparation på værksted, hvilket medførte, at vi ikke nåede tidtagning, og måtte starte bagerst til første løb lørdag eftermiddag.

Resultatet blev en samlet 5. plads og 1. plads i divisionen – men 2. hurtigst tid i løbet, hvilket resulterer med en startplacering som nr. 2 i søndagens første heat.

Heat 2 søndag formiddag medførte et tæt race mellem Christian Siepmann i en BMW F1. Resultatet blev en samlet 2. plads, hvilket vi er super tidfreds med. Resultatet i divisionen blev igen en 1. plads.

Heat 3 søndag eftermiddag fra en startplacering som nr. 6 blev et hektisk løb, hvor der blev satset, hvilket medførte en snurretur for enden af langsiden, hvor en stor del af feltet skulle forbi, inden jagten igen blev iværksat. Resultatet blev kun en samlet 7. plads, men stadig en 1. plads i divisionen.

Alt i alt et tilfredsstillende resultat ☺
84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page