top of page

3. afdeling på Padborg Park

3. afdeling af DM, som blev afholdt på Padborg Park, blev en lidt blandet fornøjelse - dog med vægt til den gode side.

Tidtagningen blev til en startplacering som nr. 5, hvilket må siges at være OK. Dog har vi tidligere kørt ca. 1½ sekund hurtigere på banen, men vejret betyder også noget.

Kort før heat 1 begyndte det at støvregne. Vi stod på tørvejrsdæk men valgte meget hurtigt at skifte til gamle regnvejrsdæk, da vi mente, at der nok ikke kom meget regn. Men et forkert valg - så vi sluttede igen sidst af alle.

Heat 2 søndag formiddag var gråvejr med lidt regn. Vi holdt på halvt tørvejrs - halvt regnvejrsdæk - men skulle tage en beslutning. Vi valgte tørvejrsdæk, og andre fra en klassen før os sagde, at det var tørvejrsdæk. Hurtigt skift til tørvejrsdæk på alle 4 poter. Dog skulle vi starte sidst. Da vi kørte på banen begyndte det igen at regne en lille smule, så det var bare med at holde tungen lige i munden - men vort valg viste sig at være rigtigt. Sluttede som nr. 3 generelt og nr. 1 i vores division GT-B.

Heat 3 søndag eftermiddag var i tørvejr. Skulle starte som nr. 4 og kørte et perfekt heat. Kunne følge de forreste 3 biler - selvom de kørte stærkt. Sluttede som nr. 4 generelt - og nr. 1 i division GT-B.

Alt i alt blev det til en god weekend, og ligger som nr. 1 i Special Saloon, hvilket må siges at være super.

Næste løb er Grand Prix Danmark på Jyllandsringen 24-25-26. august.


Foto: HPT Foto41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page